Nyheter

Ny auktoriserad återförsäljare i Brasilien

SP är glada att kunna meddela att Lion Equipamentos har utsetts till auktoriserad SP -återförsäljare för de brasilianska delstaterna Parana, Santa Catarina och Rio Grande do Sul.

Lion har sitt huvudkontor i Curitiba/PR, Lages/SC och Guaiba/RS och har 20 års erfarenhet av skogsbranschen. Inom sina olika affärsområden sticker Lion ut på skogsbruksmarknaden genom sin högkvalitativa tekniska support och snabba leverans av reservdelar. Med ett högt fokus på kundservice och fältservice som utförs av mycket skickliga och erfarna medarbetare kan Lion erbjuda en hög nivå av kundsupport.

”Vi är mycket glada över att kunna välkomna Lion till SP -återförsäljarnätverk”, säger Anders Gannerud, Exportchef på SP.”Lion är en perfekt matchning för oss och exakt den typ av företag och partner vi letar efter för att utöka vårt återförsäljarnätverk. De har inte bara en bra erfarenhet av att arbeta med skördaraggregat, de delar också vårt engagemang för att sätta kunden först genom att fokusera på reservdelar och kundsupport.”

För mer information om Lion besök, www.lionequipamentos.com.br

Denna webbplats är registrerad på wpml.org som en utvecklingswebbplats.