Nyheter

Ledig tjänst: Konstruktör/Utvecklingsingenjör

SP Maskiner är en världsledande leverantör av svensktillverkade skördaraggregat. Vi levererar högkvalitativa aggregat som passar ihop med alla märken och modeller av skördare och grävmaskiner och är experter på att montera aggregaten och anpassa installationen för att våra kunder ska få ut maximal funktion, prestanda och kapacitet. Idag är SP Maskiner ett välkänt internationellt varumärke med återförsäljare över hela världen.

Vi på SP Maskiner är inne i en expansiv fas och söker nu en Konstruktör/Utvecklingsingenjör till vårt team.  En del av vår tillväxtresa är att öka kapaciteten i vår produktutveckling där du blir en viktig länk i kedjan.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett genuint teknikintresse med en eftergymnasial ingenjörsutbildning inriktad mot maskinkonstruktion eller liknande. Du har flerårig erfarenhet av maskinkonstruktion sedan tidigare, gärna av tunga fordon.

Du tycker om att jobba med komplexa frågor och problemlösning samt trivs med att arbeta tillsammans med övriga organisationen på ett kund- och förbättringsorienterat sätt. Du har en förmåga att agera lugnt och stabilt men ändå arbeta i ett team med högt tempo och effektivt ta dig framåt i ditt eget arbete.

Vi arbetar i SolidWorks 3D och PDM system och har du även erfarenhet av FEM-analys är det meriterande. Du har goda kunskaper i Office-paketet och kan uttrycka dig väl på både engelska och svenska.

Har du erfarenhet eller intresse av skogsbruk är det naturligtvis till fördel!

Dina Arbetsuppgifter

Som Konstruktör/Utvecklingsingenjör hos oss kommer du att jobba med:

  • Framtagning av produkter och kundanpassningar. Arbetet omfattar produkternas mekaniska delar men innehåller också integrering av el, hydraul- och styrsystem.
  • Förbättringar och optimeringar av befintliga produkter
  • Att bedriva utveckling tillsammans med våra leverantörer och i vissa fall kunder.
  • Att vid framtagning av prototyper ta ett stort operativt ansvar, ibland hela vägen ut i skogen där våra produkter används.
  • Att medverka tidigt i upphandlingsfaser för projektrelaterade inköp.

På vår avdelning har vi ett nära samarbete med medarbetare från andra avdelningar inom företaget, så som försäljning, produktion, inköp och eftermarknad. Ditt arbete sker därför både i team och mer självständigt då du leder egna projekt.

Hos oss får du också möjlighet att utvecklas och lära av andra erfarna konstruktörer i liknande roller.

Tjänsteresor kan förekomma både nationellt och internationellt och B-körkort är ett krav.

Har du frågor kring tjänsten, ring Utvecklingschef Anders Johansson, 073-442 53 52

Välkommen med din ansökan till spminfo@spmaskiner.se

Tjänsten tillsätts efter löpande urval

Denna webbplats är registrerad på wpml.org som en utvecklingswebbplats.