Skördaraggregat LF

Aggregaten i LF serien kännetecknas av sin smidiga och kompakta design i kombination med högsta produktivitet och driftsäkerhet. Aggregaten är konstruerade enligt Lågfriktionskonceptet för maximal lönsamhet. Oavsett om du kör första gallring, slutavverkning eller avverkar mycket lövskog så finns det ett aggregat i LF serien som passar. Läs mer om LF aggregaten nedan och hitta ditt perfekta aggregat.

SP 461 LF

SP 461 LF är ett högproducerande gallringsaggregat. Det är ett utmärkt val för montering på såväl stickvägsgående skördare med långkran som på mindre beståndsgående skördare.

SP 561 LF

SP 561 LF är ett mångsidigt allroundaggregat. SP 561 LF är konstruerat för varierande arbetsuppgifter och har bra funktioner för såväl klena gallringar som lättare slutavverkningar.

SP 661 LF

SP 661 LF är ett smidigt, starkt och effektivt högprestanda aggregat. SP 661 LF är utvecklat för att kunna erbjuda högsta kvalitet och produktion i alla typer av slutavverkning.

SP 761 LF

SP 761 LF är ett starkt, snabbt och pålitligt högprestanda aggregat byggt för de tyngsta jobben. Aggregaten kan installeras på både stora hjulburna skördare samt på grävmaskiner i 20-25 tons klassen.

Denna webbplats är registrerad på wpml.org som en utvecklingswebbplats.